Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Wat kost een kaartje voor WineWeekend?

TicketPrijs
Early Bird inclusief 1 proefglas (online kaartverkoop, beperkt aantal verkrijgbaar, op = op)€ 5,-
Regulier inclusief 1 proefglas (aan de kassa)€ 10,-
Regulier inclusief 1 proefglas (online kaartverkoop)€ 7,50
Ticket met kortingscode inclusief 1 proefglas (online kaarverkoop)€ 5,-

Ik heb geen printer. Kan ik e-tickets bestellen?

Ja zeker! Tickets kunnen ook gescand worden via smartphones of tablets.

Vanaf en tot wanneer kan ik kaarten bestellen?

Start: De kaartverkoop voor WineWeekend is gestart.
We starten altijd met de vroege kaartverkoop. Early Birds zijn beperkt beschikbaar en bedragen  €5,-
Stop: De online kaartverkoop is mogelijk tot zondagmiddag 15:00 uur. Aan de deur zijn kaarten tot 16:30 uur te koop.

 

Is het proeven van wijn overal gratis?

Ja, het proeven van de wijnen is overal gratis. Eenmaal een lekkere wijn geproefd, dan kun je vrijwel bij alle standhouders de wijn per fles of doos direct kopen. Let wel: je rekent de gekochte wijn altijd af bij de kraam. De uitgifte van de wijn geschiedt bij de garderobe. Na het afrekenen van de wijn bij de stand ontvang je een nummer, waarna je gekochte wijn bij de garderobe wordt gebracht. Bij het verlaten van WineWeekend kun je je wijn afhalen bij de garderobe.

Moet ik betalen voor het proefglas?

Wanneer je een kaartje online of aan de kassa hebt gekocht voor WineWeekend is het proefglas inbegrepen bij het ticket. Tegen inlevering van je entreeticket kun je het proefglas afhalen bij de balie op de beursvloer van WineWeekend.

Wanneer je een gratis entreekaart hebt, betaal je slechts € 2,50 voor het proefglas.

Kan ik wijn kopen op WineWeekend?

Ja! Je kunt de geproefde wijn direct kopen bij de stand. Mits deze op voorraad is bij de standhouder uiteraard. Je rekent de wijn af (per fles of doos) en krijgt een bonnetje mee van de standhouder. Deze brengt jouw wijn met datzelfde nummer bij de garderobe. Tegen inlevering van je bonnetje krijg je je wijn mee naar huis, wanneer je WineWeekend verlaat.

De wijnen zijn bij de standhouders niet per glas te koop. Bij de horecaterrassen kun je de huiswijn van De Broodfabriek per glas bestellen.

Ik wil graag een workshop volgen, moet ik mij hiervoor inschrijven?

Ja! Er zijn per workshop 24 plaatsen beschikbaar. Het is dus raadzaam je op tijd in te schrijven voor de workshops. Is een workshop volgeboekt? Je kunt altijd ter plaatse kijken of er nog workshops beschikbaar zijn.

Voor het complete programma en beschikbaarheid klik hier.

Is WineWeekend geschikt voor kinderen?

WineWeekend is een wijnfestival voor volwassenen. Het proeven en nuttigen van alcoholische dranken is toegestaan vanaf 18 jaar. Houd er rekening mee dat WineWeekend zich richt op volwassenen qua activiteiten en aanbod. Er worden geen kinderactiviteiten georganiseerd.

Mocht je toch met kinderen WineWeekend willen bezoeken, dan betalen zij de entreeprijs voor een volwassene. Er zijn bij de kassa of online geen kinderkaarten verkrijgbaar.

 

Is er een (betaalde) garderobe tijdens WineWeekend?

Tijdens WineWeekend is er een garderobe aanwezig. Je kunt hier terecht voor het ophangen van jassen of tassen.
De kosten bedragen €1,- per item. De garderobe sluit om 17:00 uur. Ben je te laat?  Vraag dan je item terug bij het dichtstbijzijnde horecapunt.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren op P2, links naast de hoofdentree, is mogelijk vanaf 9:00 voor €5,- per dag. Verder zijn er veel gratis parkeergelegenheden in de omgeving van De Broodfabriek.

 

 

Is er een (bewaakte) fietsenstalling bij De Broodfabriek?

Op het parkeerterrein P2 van De Broodfabriek kan je gratis je (brom)fiets of scooter stallen. Het plaatsen van je rijwiel in deze stalling is geheel op eigen risico. De parkeerwachter probeert desondanks natuurlijk wel een oogje in het zeil te houden.

Kan ik pinnen in De Broodfabriek?

Je kunt zowel pinnen als contant geld opnemen in De Broodfabriek.
Naast de entree is er een mogelijkheid om contant geld op te nemen bij de geldautomaat.
Daarnaast is het mogelijk om te pinnen bij onze horecapunten.
Houd er echter wel rekening mee dat dit niet bij al onze standhouders mogelijk is.

Kan ik gebruik maken van een rolstoel tijdens WineWeekend?

De Broodfabriek is toegankelijk voor mindervaliden, maar heeft geen rolstoelen beschikbaar / te huur voor rolstoelgebruikers. Bij noodgevallen is er wel een rolstoel aanwezig.

Ik ben mindervalide. Mag er een begeleider mee?

Rolstoelbegeleiding mag gratis de beursvloer betreden.

Is WineWeekend toegankelijk voor mindervaliden?

De Broodfabriek beschikt over prima voorzieningen voor mindervaliden. Alle zalen / hallen zijn rolstoeltoegankelijk en er zijn meerdere mindervalidentoiletten.

Waar kan ik om informatie vragen tijdens WineWeekend?

Tijdens WineWeekend kun je bij de garderobe terecht voor alle soorten vragen. Daarnaast lopen er verschillen medewerkers van De Broodfabriek rond die eventueel ook je vragen kunnen beantwoorden.  Heb je een zeer specifieke vraag?  Je mag altijd naar de beursorganisatie vragen.

Is er EHBO aanwezig in De Broodfabriek?

De Broodfabriek beschikt over een EHBO-kamer en een EHBO-team dat tijdens het beursweekend aanwezig is. Bij noodgevallen ben je dus altijd in goede handen!

Mag ik roken in De Broodfabriek?

De Broodfabriek beschikt over een rookruimte bij het Horeca Plaza waar u kunt roken. Bij mooi weer kunt u roken op ons buitenterras. Buiten de rookruimte is het in De Broodfabriek niet toegestaan om te roken.

Kan ik als bezoeker of standhouder geld wisselen tijdens WineWeekend?

Het wisselen van geld is niet mogelijk in De Broodfabriek.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Tijdens WineWeekend kan je terecht bij de garderobe voor gevonden voorwerpen.

Mocht het item op dat moment niet gevonden zijn, bel dan tijdens kantooruren naar De Broodfabriek op nummer: 070-3075900.

Vaak hebben wij op maandagochtend nog niet het volledige overzicht. Dit heeft te maken met dat de beursvloer nog niet volledig is afgebouwd. Wij noteren dan de melding en nemen contact met je op zodra we het gevonden hebben.

Mag mijn huisdier mee naar binnen?

Het is niet toegestaan om uw huisdier mee te nemen naar De Broodfabriek, tenzij u beschikt over wagentje met een afsluitbaar gedeelte voor uw dier.
Klik om een voorbeeld te zien.