Waarom deelnemen aan WineWeekend?

Naamsbekendheid

Ben je ondernemer in wijn? Zou je graag jouw wijnen onder een geïnteresseerd publiek willen presenteren? Doe dan mee aan WineWeekend op 25 en 26 november in De Broodfabriek in Rijswijk. Je treft er wijnliefhebbers van beginnend tot gevorderd. Bij WineWeekend gaat het vooral om het proeven van jouw wijn, het kennis laten maken met jouw wijn. En.. natuurlijk om jouw naamsbekendheid te vergroten.

Workshop

Als standhouder heb je ook de mogelijkheid om workshops te geven. Hiermee sta je volop in de belangstelling en kun je jouw wijnen nog gerichter onder de aandacht brengen. De workshopruimte is gratis te gebruiken en bezoekers kunnen eveneens gratis deelnemen. Bekijk hier het aanbod van workshops om een idee te krijgen van de onderwerpen. 

Directe verkoop

Jij als expert kunt heel veel mensen blij maken met jouw verhaal. Presenteer jouw wijn zoals jij dat wilt op je eigen manier vanaf je kraam. Het proeven is altijd gratis. Is er belangstelling en wil je je wijn graag direct verkopen? Dan kan dat! Over het verkopen van je wijn lees je meer bij de FAQ.